fredag 13 mars 2015

Låt oss nå nästa generation


Tänker på det igen. Vad är det som gör att vi älskar varandra. Vad är det som gör att vi blivit så tighta, som församlingsfamilj. 
Är det din personlighet, din talang eller för att du är så fett rolig som gör att jag vill hänga med dig?
Nja. Du har säkert en fantastisk personlighet men det är inte hela sanningen. Jag återkommer till det om och om igen. Det är Jesus som skiner igenom, när han syns och hörs i  oss.  När Jesus lyser igenom i oss attraherar det alla åldrar och generationer. Där finns hela hemligheten i församlingen. Kärleken till Jesus gör att vi älskar varandra. 
Det är det som är så vackert med olika församlingar, olika familjer, cementen som håller ihop allt är kärleken till Jesus, han är vårt centrum, vårt huvud. Där Jesus är i centrum där finns också miraklerna, under och tecken, det övernaturliga.

Matteus 12:48 Han svarade:"Vem är min mor och vilka är mina bröder?" 49 Och han räckte ut handen mot sina lärjungar och sade:"Här är min mor och mina bröder. 50 Var och en som gör min himmelske Faders vilja är min bror och min syster och min mor."

Så förälskad i Jesus. Älskar min familj, min stora härliga familj från världens alla hörn. Låt oss fortsätta och aldrig sluta älska honom, aldrig sluta spegla och påminna varandra om vår Kung

Låt oss nå nästa generation med evangeliums kärna.