torsdag 20 november 2014

Mentorer gästar oss i helgen

Vi laddar upp för en helt grym helg, SOS Church gästas av några av de starkaste och mest mogna ledare jag har träffat, nämligen Pastor Ron och Sandy Johnson från Orlando i USA. De kommer att vara med oss hela helgen. I morgon hedrar de vår bibelskola och eleverna får förmånen att lyssna när de undervisar om Guds nåd. Hade själv gärna smitit in och lyssnat.

Så äntligen, på lördag är vi alla välkomna att lyssna till dem i ett seminarie med Pastor Ron som han kallar ”Hur man skapar biblisk framgång och välstånd” och på söndag i vår Celebration på Norra Latin predikar han också. Ska njuta, lyssna och ta in allt jag kan.Pastor Ron Johnson har varit i tjänst i över 25 år. På 80-talet flyttade han tillsammans med sin fru och deras fyra söner till Europa för att plantera församlingar i England. 1992 flyttade de hem till USA igen för att leda Bethel Temple i Hampton, Virginia. Därifrån har många församlingar planterats både i USA och över hela världen. Just nu är Pastor Ron och Sandy pastorer i Orlando och är kallade att föra hopp och välsignelse till centrala Florida.

Både Pastor Ron och Sandy är så värdefulla för Missions SOS. Deras roll är väldigt viktig på grund av den långa erfarenhet av tjänst som de har. De är mentorer till av många av oss yngre ledare.


Helgens program ser ut såhär:


Lördag 22 nov kl 10:00
Seminarie ”Hur man skapar biblisk framgång och välstånd” med Pastor Ron och Sandy Johnson

Söndag 23 nov kl 16:00
Celebration, Pastor Ron Johnson predikar
Nästa vecka är det också spännande dagar på SOS Missionsbibelskola. 
A heart for Mission, öppet hus tisdag-fredag kl 8.00 - 12.15. Är du eller någon du känner nyfiken på bibelskolan eller ledarakademin så är det bara att komma! Hoppas vi ses i helgen.

Jag är så taggad.

Walter