fredag 15 juli 2011

Ett kärleks brev

Jag har kommit hem från en lång arbetsdag. Fattat en del beslut och jobbat med framtida mål. Den helige Ande och vi har nämligen beslutat skrev Lukas i apostlagärningarna när det var några beslut som skulle fattas i några församlingar. Så har det varit idag. Den helige Ande och vi beslutar en hel del saker.

Jag måste skriva om kollegor och vänner man jobbar med. Det finns inget annat gäng jag skulle vilja jobba nära med än pastorsgänget. Jag blir alltid lika imponerad för varje gång som jag får hänga med dem. Älskar harmonin och tillväxten som produceras från detta gäng. Jag vill verkligen hylla mina underbara vänner. Jag vågar säga att med ett sånt här gäng har jag tro för att vad som helst kan hända i den här staden!

Tack Daniel för din skärpa, tydlighet, rakhet, ärlighet och för att du är så fett påläst om typ det mesta.
Tack Julia för din kreativitet, renhet, din vackra röst och kärlek till människor. Älskar mest av allt din ödmjukhet. Samuel min bror, vi kommer att jobba hela livet :-) Det glädjer mig.


Tack Emma för att du bygger församling och tränar nya ledare, bygger struktur. De är en sann vän. Tack Andreas för att du är så proffsig i allt du gör, du är en man med integritet och karaktär. Du är en vän på riktigt.

Tack Maria, det finns ingen jag känner som kan få en att känna sig så fett uppmuntrad, glad och stark som du. Johannes min bror. Tack att du tror på mig. Du är en Gudsman. Du betyder mycket för mig. Tack att jag får hänga med dig.