fredag 15 oktober 2010

Tillbaka i Sverige

Nu har vi avslutat en till festival! Mättnadskänslan och glädjen av att få ha gjort ännu en festival känns bra.

Jag mellanlandade i Miami, beställde en stek på av restaurangerna på flygplatsen. Hela teamet ville se Downtown. Jag kände att jag ville spendera lite tid och smälta festivalen och förbereda veckan som kommer. Allt känns som ett enda stort under. Mitt i det mest fattigaste området i Latinamerika så predikades det glada budskapet om Jesus Kristus.Det finns mycket att säga om festivalen och allt som har hänt runt omkring.

Jag vill tacka Peter Almqvist för allt han gör i Mission SOS. Peter är en kille som aldrig ger upp, det känns som att det inte finns någonting som Peter inte skulle klara av att utföra.


Alla länder och kulturer kan ibland kännas för mig som hel annan värld, men Peter han lyckas mot alla odds. Det spelar ingen roll vad det handlar -Peter fixar det. Multiverktyget, finns det nåt som Peter inte kan.. hmmm?? Det undrar jag ibland. Vår egen Peter som jobbar i det tysta tillsammans med hans underbara fru Martina.


I min lilla familj är Almqvist hjältar värda namnet. Jag beundrar hur de jobbar de två. Känner mig stolt att få jobba nära såna personer som Peter och Martina. Du kommer att träffa Peter på nästa festival vi har, säkert i Pakistan eller nån annanstans. Du kommer att se honom med en fokuserad blick på väg nånstans med sina svarta byxor eller jeans redo för nästa utmaning. Peter är en riktig Brosha.

Vi ses nästa gång på festivalscenen (!) med Peter!!