måndag 10 maj 2010

Bas, festivaler och medarbetare

Då var det dags för mig att åka hem till min församling i Estockholmo =) . Jag flyger hem imorgon, tisdag. Janko och Monika fortsätter trogna och fasta. Just nu så kör vi festival i Tanzania, så fett spännande. Jag har varit här, Johannes i Thailand, Emma har predikat i Stockholm, Ledarskolan är igång på festivalplatsen. Vi avancerar! Det är så skönt på något sätt att veta att man gör det rätta. Det blåser medvind eller som Petter, rapparen, sa en gång, vinden har vänt..

Sen är jag glad att få träffa min krigarbror Johannes snart :). Det är alldeles för länge sen jag såg honom. En vecka är för länge. Får ta ett parti schack och lite kortlek när vi träffas. Jaaa vi får väl gå på gym också!

Vill passa på att berätta om min fantastiska sekreterare Annelie.

Utan henne skulle min kalender gå under. Hon är också en vän till Zunigas. SÅ tacksam för vänner som Annelie. Mina barn älskar Annelie :). Annelie växte upp i Bromölla, gick SOS missionsbibelskola och åkte efter det som missionär till Bulgarien som teamare till mig och Linda. Hon stod med oss i alla år. Det är min glädje att ha fått en sån gåva som Annelie.
Tack vännen för allt vad du gör och ditt arbete för Gud!