fredag 5 februari 2010

Hänger med de bästa vännerna ever!

Något som jag är så lycklig över är just de människor jag har valt att dela livet med. Jag har vuxit upp i två olika länder och redan spenderat 5 år utomlands som vuxen. Har på något sätt, lagt märke till vikten över vilka människor man väljer att leva sitt liv med. Man blir som de man är med. Det har du säker hört förr och det stämmer fett.

Vad gör jag med mitt liv? Ja jag befinner mig i en tid där det enda jag tänker på är Stockholm och SOS Church. Det roligaste är att jag är omgiven av människor som tänker minst lika mycket som jag på samma sak: att budskapet om Jesus ska nå ut till människor i ”in this city”.


Jag har en enorm respekt för människor som har ett budskap och en mening med sina liv. Det har vi som kristna till den här världen. När jag sitter och vittnar för rika, fattiga, betydelsefulla och enkla så ser jag hur budskapet om Jesus har en enorm påverkan på deras liv. Tack Fader för en ingång och ett förtroende att predika för dem.


Kul att kolla vad folk gör, till exempel Daniel har varit i Etiopien på en mini kampanj, Johannes åker till USA och predikar, Jeff Leake från Allison Park Church är på väg in och ska predika i vår församling nu på söndag. Jag har All Nations Café nu på lördag, det blir en grym Latinofest och inte minst Husförsamlingarna är igång under veckorna.


WE ARE BUILDING A CHURCH IN TOWN. Just det, VARFÖR, för att det finns folk som behöver höra. Det behövs fler arbetare.

Sen är det viktigt att vi inte tappar fokus, man måste göra det man är bäst på att göra. Man kan inte göra allt, det blir skit då, men om alla gör sitt och med samma mål. DÅ! DÅ! Då lyckas vi!


1 Kor 9:26 Jag löper alltså inte utan att ha målet i sikte. Jag boxas inte likt en som slår i tomma luften.


Fil 3:12 Inte som om jag redan har gripit det eller redan har nått det målet, men jag jagar efter att gripa det, eftersom jag själv har blivit gripen av Kristus Jesus.


Fil 3:14 och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus.


Tullinge den 3 februari 2010