tisdag 12 januari 2010

Njut av livet

En måndag när en ledig dag är som bäst. Min son var i väg på sin första dag i skolan. Jag fick vara hemma med mina två söner och ta hand om dem. Göra frukost sätta på dem kläder... Kul:)

Till lunch gjorde Johannes en av de fetaste soppor jag ätit på länge, hur god som helst. Moses kom hem tillsammans med min fru som hade jagat jobb hela förmiddan. Efter att vi hade ätit gott så samlade vi hela familjen. Amritzers och Zunigas skulle ut och åka pulka. Där vi var vi alla i en schysst backe, vi åkte med våra barn, det var skrik och skoj, skratt och även gråt från barn när de får snö på sig:) Men lyckliga var vi. Sen kom vi hem, barnen gick direkt till sängen. Det blev mer mat, en film och djupa samtal om livsöden och tragiska liv som endast Jesus kan förvandla.

Nu sitter jag och skriver en blogg av ren, skön känsla för att man har det så bra. Man kan inte önska sig nåt mer, det är liksom topp. Livet är underbart. Ibland undrar man vad det är folk klagar på. Det finns inget egentligen, som kille på videobutiken sa: ”ett land som Sverige finns inte, vi har det så bra” han var en syrian som kom till Sverige när han var 4.


Så är det, vi har det så bra. Njut av livet.

Kram, kram och god natt.