lördag 2 januari 2010

2010 Fett nice.

Ok, nu är det dags att jobba känner jag. Har varit med vänner, ätit gott, har haft helschyssta dagar och njutit kungligt. Kan inte önska mig nåt annat. Men det är säkert, nu räcker det. Det ska bli så skönt att börja jobba. Måste göra om mitt prov för att bli godkänd som PT. Ska börja predika i min församling, ska undervisa på bibelskolan men framför allt vill jag se människor bli frälsta, helade, döpta och se massor med mirakel.

Det blir ett mycket spännande år, SOS Church når ut till alla folkgrupper i Stockholm. Att man har funderat varför jag kom till Sverige flera ggr i mitt liv. Egentligen vet jag, jag var kallad till denna stad. Det känns så verkligt, så på riktigt, har liksom väntat på det här. Att vara en präst i Stockholm är mitt kall. Jag känner mig så trygg i min roll som präst i Sveriges huvudstad. Livet handlar om att hjälpa andra att få en relation med Gud. Livet är ljuvligt. Tänker på alla de festivaler vi ska göra i år, tror att Tanzania kommer att bli grymt.

Mina föräldrar kommer om en timme. Har så mycket att tacka dem för. De var där för mig när jag var nyfrälst och stödde mig i mina första steg. Mina föräldrar är underbara hade och har alltid ny frälsta, de lärjungatränar. Det hände ofta när jag kom hem från att varit ute på stan, att tog Jorge gitarren, samlade mig och mina vänner i vardagsrummet, sjöng några kristna låtar sen delade de olika vittnesbörd och frågade vem som ville be till Jesus. Jag älskar det.