söndag 14 juni 2009

Funderingar på morgonen

God morgon, god morgon. Vaknade för 45 minuter sen. Klockan är 6:25 här i Bulgarien. Leon, mitt yngsta barn, är redan vaken. Låg i sängen och mediterade teamorganisation och församlingsbygge. Sökte tröst och motivering hos den Helige Ande, måste säga att det funkar alltid. Den Helige Ande är vår bästa vän och guide. Så många gånger har det hänt att man känner att man inte kan eller inte vet hur man ska lösa situationer. Men då har det alltid funnits tröst och motivation med väldig enkla lösningar hos Anden. Att bibelmeditera verser och ibland hela kapitel från bibeln har gjort att man känner sig mer fokuserad och skärper sig. Vår Jesus sa att han måste lämna oss ett tag för att sända en hjälpare. Den har vi alla möjlighet att få erfara och lära känna.

Idag ska jag predika och ta hand om husförsmlingar. Jag märker att jag trivs bra med tjänst som herde och pionjärförsamlingsplanterare. Det har alltid funnits ett eget driv från insidan att göra det jag gör. Församling, bibelskola och ledare för missionärer.
Världen behöver mer församlingplanterare. Ber och hoppas på att det blir flera tjugoåriga församlingsplanterare som springer med sina uppdrag. Viktig är att du gör dig redo och fyller dig med pionjär ande och mission. Fräsch och nyorienterad bibelkunskap med mycket relevans och stark Ande. Därför rekommenderar jag att du går SOS missionsbibelskola.
Gå in på www.sosmissionsbibelskola.com

Kram, kram, Ciao