söndag 26 april 2009

Hur mår du, egentligen?

Nu är det söndag kväll, jag sitter nedsjunken i min soffa i mitt sovrum. Veckan har varit helhäftig, som avslutning drog vi in nio personer till frälsning på mötet.
Hela församlingen var igång, prisade Jesus med hög röst, som bara balkans folk kan göra.
Många kom efter mötet och sa att det var en sån Ande i mötet. Själv är jag glad för alla nya själar som vi drog ur djävulens våld.

Pionjärmission, måste vara det bästa att jobba med i hela världen. Har så svårt att tänka mig att göra nåt annat i livet. Vet inte riktigt vad som skulle vara roligare än det här. Jag menar det är liksom inte så att man behöver peppa sig varje morgon att göra detta.

Ibland får jag den frågan. Hur mår du, egentligen..? Ja jag vet inte. Bra liksom, svarar jag... Mmm men hur är det egentligen... Ja jag säger ju det, bra! Jag är så lycklig att göra detta.

Livet med Jesus har ett sånt driv att man knappt behöver be om nåt, man blir överraskad av hans mirakler. Jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig som surfaren på den perfekta vågen. Vågen är evangeliums mirakelliv och äventyr.

Skulle verkligen vilja förklara detta för alla folk. Men ibland är det verkligen svårt att riktigt fatta. Vad har man att leva för om man är en kristen, Andefylld, tungomålstalande och fylld med trosundervisning? Låt mig bara ge dig ett förslag. Onådda folk grupper, församligsplanteringar, mirakel, och livet med Anden.

Ok, till en annan gång. Ha det bra och hoppas vi syns snart på ett festivalmöte nångonstans i världen Din egen Pastor, vän och latino, Walter.